Service Hotline
+86-755-86524100
Новости
Dom > Новости > Sadržaj

Kategorija proizvoda

ЛЦД верзија иПхоне-а очекује се 200 долара јефтиније од ОЛЕД верзије

Blaze prikaza tehnologija Co., Ltd. | Updated: May 02, 2018

Пре неколико дана, инвестициона компанија Росенблатт Сецуритиес објавила је извештај о ланцу снабдевања. Извештај показује да ће Апплеова следећа генерација иПхонеа започети масовну производњу у августу. Очекује се да ће Аппле обезбедити ЛЦД верзију модела по цени која је око 200 долара нижа од модела ОЛЕД модела који је тренутно доступан истовремено.

Аналитичар компаније Росенблатт Јун Зханг предвиђа да ће Аппле ове јесени покренути три нова иПхона. Укључиће две ОЛЕД верзије, екране од 5,8 инча и 6,5 инча, као и 6,1-инчни ЛЦД екран. Што се тиче производње, ЛЦД верзија ће досегнути 60 милиона јединица, са више од 50 милиона укупних ОЛЕД верзија. У верзији ОЛЕД, 5,8-инчни модели произведени око 28 милиона и модел од 6,5 инча је био око 22 милиона.

Сада се овај извештај о анализи ланца снабдевања слаже са ставовима других аналитичара о новом Апплеовом иПхоне-у ове јесени, али је то само мало различито у прогнози производње.

Извештај је такође нагласио да "позиционирање ЛЦД модела је у активнијој позицији и биће у распону од 799 америчких долара." Ова цена ће помоћи промовисању великог броја корисника иПхоне 6 и иПхоне 6с да се надогради на "иПхоне 8С." Код типа се зове Јагуар Јагуар).

Међутим, анализа аналитичара КГИ-а Гуо Мингии је нешто другачија. Он је недавно изјавио да овај 6.1-инчни ЛЦД има нижу цену, у распону од 550 до 650 долара, а цена између 700 и 800 долара. Модели могу обезбедити слотове за дуал СИМ картице и не захтева се подршка за еСИМ.

У сваком случају, ЛЦД модели ће бити скоро 200 долара јефтинији од ОЛЕД модела. Аналитичар Јун Зханг је рекао да је пад од 200 долара заправо резултат серије смањења трошкова. Замена ОЛЕД-а на ЛЦД-у штедела је 50 америчких долара, а материјали средњег рама такође су оставили око 20 америчких долара. Они такође укључују модуле бежичне комуникације и задње стране. Смањење трошкова за различите компоненте као што су камере и сензори осетљиви на притисак.

Аналитичар је такође изјавио да ЛЦД модели и даље задржавају дизајн жљебова, али могу имати малу границу на дну. Још није јасно зашто је то случај, али према великом броју ЛЦД екрана Хаи-екрана ове године. Дизајн није тешко наћи, овај тип машине још увек има "брадавицу" углавном због ограничења технологије ЛЦД панела, како би се поједноставила производња и смањила трошкови, тешко је направити доње спојне компоненте попут иПхоне-а Кс се може направити од флексибилног дизања.

Што се тиче осталих два ОЛЕД модела, аналитичари кажу да најновији модел од 5,8 инча ОЛЕД "Порсцхе" очигледно неће имати превише "значајних промена у дизајну" у поређењу са постојећим иПхоне Кс.

Већи 6,5-инчни ОЛЕД модели "Роллс-Роице" ће бити више цењени и понудити неуобичајене карактеристике, као што је подршка за "иПен", што може бити слично или референцирање. За алате као што је Аппле Пенцил, али као иПад, овај додатак ће не улази у кутију иПхоне-а.

Аналитичари верују да ће модели ОЛЕД модела највећег екрана дати и дуал СИМ картице, који подржавају двоструки СИМ дуал стандби уређај, а ова функција ће помоћи да се привуку регионална тржишта попут Кине због кориштења дуал СИМ картица у азијско-пацифичком региону. Веома популарно.

Поред тога, Апплеова нова генерација иПхона такође ће побољшати 3Д сензорску технологију за идентификацију лица. Друга генерација 3Д сензорских модула ће трошити мање снаге и отвориће нове функције апликације. Раније је пријављено да је то углавном због добављача Лументум који Аппле-у пружа ефикаснији ВЦСЕЛ модул.

Овај извештај такође помиње једно од последњих могућих побољшања. Аналитичари верују да ће нови иПхоне побољшати водоотпорност перформанси. Садашњи иПхоне Кс, иПхоне 8 и иПхоне 8 Плус су сви ИП67 номиновани и могу издржати 30-минутни уронак у 1 метар воде, али очекује се да ће нова генерација јабука повећати дубину дубине воде до 10 метара.


EBA7C0DFB5467E7367B565F25AD10652B0637DAA_size152_w642_h410.jpg

Istraga
Send
Контактирајте нас
Adresa: 5-tog sprata zgrade tehnički HSAE, visoke tehnologije Park, Nanљan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošta: info@blazedisplay.com
Plameni prikaza tehnologija Co., Ltd.