Service Hotline
+86-755-86524100
Новости
Dom > Новости > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Ла Идеа Де Куе Лос Аппле Ватцх Инцорпорен Панталла МицроЛЕД Се Рефуерза

Blaze prikaza tehnologija Co., Ltd. | Updated: May 08, 2018

Уколико желите да сазнате више о оперативним системима, Аппле ће вам рећи да је технологија микроталасне опреме која се налази на екрану и налази се у близини, а који се налази у кући са уграђеним ОЛЕД екраном, са Аппле Ватцх-ом. Еста идеја се може појавити када се више везе с више информација о новим ДигиТимес-овим информацијама не појављује Аппле-ов уређај који се односи на ПлаиНитридепара која има само пропорционалне опције мицроЛЕД

Есте информе афирма куе амбас емпресас естан ен "цонверсационес" син деталлар а се лангадо а ацуердос, аункуе ест цларо куе еста ес ла тецнологиа куе веремос финалменте реемплазадо ал ОЛЕД. Самсунг је заинтересован за компанију која је основана у 2017. години, али се не може закључити да је ниједан тип посла.

ПлаиНитриде је доступан и за кориснике за телефонске телефоне који су укључени у ову базу података, пошто је рециклажа у гобиерно Таивану за дистрибуцију нових уређаја за производњу микроталасне плоче са микроталасном техником.

Као што је Апплеов куиера апостар прерасла на ову технологију, ова технологија је уклопљена у ОЛЕД технологију која не дозвољава само аделантен ток за поруџбину и иновативност у вези са терминалима који раде у паковању са више техничких карактеристика .

Ла тецнологиа мицроЛЕД је синхронизован са ОЛЕД технологијом и омогућио је да се опонаша на компатибилност са диспоситивом алта гама. Уколико желите да видите све слике које су приказане на екрану, ОЛЕД ће бити приказан на ЛЦД екрану у боји са прецизним тонером, а на крају ће се појавити више одговора и уноса више верзија.

新闻稿图片2018.05.07.png

Istraga
Send
Контактирајте нас
Adresa: 5-tog sprata zgrade tehnički HSAE, visoke tehnologije Park, Nanљan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošta: info@blazedisplay.com
Plameni prikaza tehnologija Co., Ltd.